Vegomässan 2016

Hej du fina!

Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg men nu kommer något viktigt och roligt! =) Vill passa på att tacka er som mailar och hör av er och skriver om tips och annat som jag ska skriva om. Det kommer bli uppdateringar och nya inlägg inom kort.

3:e september är vegomässan. Djurrättsalliansen arrangerar för 10 gången den bästa händelsen på hela året och det är verkligen något jag kan varmt rekommendera. Massor av provsmakande, inspirerande föreläsningar, utställare, trevligt folk och glad stämning. Se till att komma dit du med! =)

De utställare jag ser fram emot att se denna gång är Ultunas mejeri där jag ska köpa med mig en av deras fantastiska cashewostar hem, jag ska också gå och prata med de trevliga människorna bakom Soulfood som publicerar några av vår tid viktigaste böcker. Green laces finns som vanligt på mässan och där hoppas jag kunna hitta mina höstskor! Hermans flyttar sin restaurang till mässan för en dag och vegomässans café är ett måste detta år!(där kommer du hitta mig =))

Esther the wonder pig är en föreläsning jag verkligen inte vill missa och föreläsningen och Plamil, som har gjort så mycket bra i världen. Henrik Wig´s föreläsning om djurförtrycket sett i ljuset av nazismen ska jag också försöka hinna gå på. Det blir mycket bra som händer på en dag och mycket gott man bär med sig länge efteråt.

Det är alltid så mycket på mässan så jag hinner aldrig med det jag tänkt. Så mitt tips  till dig är att kolla upp de föreläsningar du verkligen inte vill missa, annars kan det vara lätt att bara springa runt och försvinna in i euforin.

Förköpsbiljett är bra att fixa innan och priset är så otroligt prisvärt! 120kr! Se till att boka din biljett innan så du är säker på att få en plats och då slipper man köa också. http://vegomassan.org/kop-biljett/ 

Hoppas vi ses där! =)

 

Allt gott!

 

21 aug 2016

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)