Matlagningskurs

Här är en matlagningskurs för dig som vill må bra. Lite klyschigt kanske men det är så det är - du blir vad du äter. Och vill du känna dig vital, fräsch och frisk så gäller det också att din mat är det.

Man kan säga att maten tappar sin "livsgnista" när den blir upphettad över ca 43grader. Och ändå så är det så vanligt med att vi upphettar vår mat innan vi äter den. Ja, kött måste vi ju upphetta tänker vissa och det stämmer, annars blir de som äter kött sjuka. För kött tillhör inte vår naturliga föda. Vi är inte född med en gryta i handen och är inte anpassade att leva av något annat än det vi kan plocka och äta i naturen i sitt naturliga tillstånd. Tänk dig frukter och grönsaker fyllda med energi och näring. Nu vill jag presentera för dig den här matlagningskursen, en kurs som är skapad för att ge dig inspiration och kunskap om näringsfylld mat.

Matlagningskursen är jag noga med ska hålla hög kvalitet så att du som går kursen ska få ut så mycket som möjligt av den. Därför är deltagarantalet begränsat och jag har under en lång, rolig och kreativ tid planerat och tagit fram den här kursen. Det känns väldigt roligt att vara igång med detta och att dela det med dig.

 

Ta chansen nu och ta del av den här matlagningskursen till ett väldigt fördelaktigt pris. Det är en bra investering för din hälsa. Kursen är till för att inspirera dig och ge ny glädje till matlagningen.

 

Du får flera recept. Under kursen får du om du vill deltaga i matlagningen samt få ta del av recepten vi tillagar. Recepten är framtagna på ett sätt så att det ska vara så enkla som möjligt för dig att tillaga men samtidigt ge en härlig upplevelse av smaker och konsistens. Recepten är också framtagna så att de kan fungera som basrecept och kan varieras på ett sätt som underlättar för dig i köket.

 

Här kan du se vad du får när du går kursen:

  • Inspiration till en till rolig och hälsosam matlagning

  • kunskap om raw food och näringsrik kost

  • tips om vilka verktyg som är bra att ha i ett kök

  • tips om ingredienser som är bra att ha hemma som bas i kyl, frys och skafferi.

  • vi går igenom vad som utgör bra råvaror

  • du kommer lära dig laga näringsrika maträtter

  • du får också kunskapen om hur du kan laga fantastiskt goda desserter med bara ingredienser som gör din kropp gott.

  • Som bonus till denna kurs ingår även att du får lära dig hur du gör egen växtmjölk hemma.

  • Självklart ingår det provsmakning på allt vi lagar så det är helt i sin ordning att komma hungrig.

 

Kursen är för dig som är nybörjare inom raw food men kursen är även för dig som redan sitter på stor kunskap och lagar mycket hemma men vill ha ny inspiration och nya recept.

 

2:a och 3:e juni kl 18.00 i Spafrukteriets lokaler. Priset är 350:-

 

Få platser, Kursen är mycket prisvärd och håller hög kvalitet, därför har den begränsade antal platser så att du som går kursen ska få ut så mycket som möjligt av den och det är bara under en begränsad tid som den här kursen går den här sommaren.

 

Anmäl dig idag, när du bestämt dig för att gå kursen anmäler du dig, det gör du väldigt enkelt genom att du skickar ett mail till liz.spafrukteriet@gmail.com och skriver att du vill anmäla dig till vårsommarens matlagningskurs. Ange namn, telefonnummer och vilket datum som passar dig. Jag ser så fram emot din bokning.

 

Efter det får du ett mail där du får veta om du fått en plats på kursen och information. Eftersom kursen har få platser rekommenderar jag dig att du bokar din plats redan idag.

 

Här kan du läsa omdömen från personer som redan gått kursen.

 

Fantastiskt fint upplägg. Jag blir så inspirerad av din kunskap och din entusiasm. (och kärleken för djuren). Vad kommer du ta med dig från den här kursen? Jag känner mig stärkt av tanken på detta, att ett hälsosamt liv faktiskt inte handlar om att välja bort allt som är roligt plus att det alltid är underbart att umgås med likasinnade. Vad skulle du vilja säga till den som funderar på att gå kursen? Ta dig den tiden, gör det bara! (För din egen skull och för hela planetens skull =)) /Jonna

 

Jättekul och intressant kurs! Kul att du pratar om kroppen och hälsa samtidigt som du lagar maten. Goda maträtter! Du känns avslappnad, glad, passionerad och kunnig inom området. Kul att alla får vara med och laga maten. Vad skulle du vilja säga till den som funderar på att gå kursen? Gå den!! :) god mat, bra och avslappnad coach, bra information.  /Maria

 

Kursen var givande och inspirerande till att kunna göra lätta rätter själv när man inte är så van vid raw food. Vad skulle du vilja säga till den som funderar på att gå kursen? Trevligt sätt att lära sig göra nyttig mat, få smaka och få fakta och dessutom trevligt sätt att umgås. /Elizabeth

 

 

Så, ta chansen nu och boka dig din plats för din egen skull. Kursen är för dig och din hälsa. Skicka din anmälan till liz.spafrukteriet@gmail.com redan nu.

 

Ha en underbar helg,

Kram Liz

22 maj 2015

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)