Äntligen Auberginelasagne

Detta är en supergod, saftig lasagne som är lätt att göra. Jag brukar jag göra den när jag vill lyxa till det lite & den går även att variera. Det är ett efterfrågat recept och här ska jag förklara stegvis för dig hur du gör denna:

Ugn 175grader. Ta en fin form och skiva aubergine tunt & lägg ett lager i botten.

Lägg nästa lager av fint skivad tomat.

Några nävar ruccola, lite olivolja, torkad basiilka, en näve pumpakärnor, salt, peppar & färsk vitlök. Mixa detta och smaka av. Ett annat gott alternativ är att göra peston på pinjenötter, vitlök, olivolja, färsk persilja och färsk basilika.

 

Klicka ut peston på tomaterna & lägg på ett lager med fint skivad zucchini. In i ugnen ca 30-40min.

Garnera gärna lasagnen med en sallad med goda oliver, ruccola, körsbärstomater. Ringla över en god olivolja och balsamico, gärna dadel eller fikonbalsamico.

Hoppas det smakar ! =)

 

6 nov 2014

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)